Ören Vali Ahmet Cemil Serhadlı Ortaokulu

WEB https://orenvacsortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÖREN MAH. ŞEHİT HAKAN KUZUCU SK. ÖREN VALİ AHMET CEMİL SERHADLI ORTAOKULU BLOK NO 22 İÇ KAPI NO 2 SEYDİKEMER / MUĞLA
VİZYON : ∙Milli değerlerine önem veren, başarıyı kendine ilke edinen, çevresindeki diğer okullarca model alınan bir okul olmak.
MİSYON : ∙Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. ∙Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. ∙Kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst erdemli, iyi ve mutlu öğrenciler yetiştirmek için varız. .Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlara gelecekte gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:20/15:15
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima/Soba
Servis :
Ulaşım : Ören Köyünden Fethiye´ye Fethiye´den Ören Köyüne düzenli minübüs seferleri vardır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Ören Köyü merkez mevkiinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 180 Km İlçe Merkezine 20 Km
Kontenjan Bilgileri :